За нас

Градинска и сувенирна керамика

Вал Керамик: Традиция и Иновация в Керамиката

Керамиката е изкуство, което достойно се представя от фирма „Вал Керамик“ ЕООД, която наследява традициите от стар занаятчийски род. Дългогодишният ни опит е ориентиран към производството на градинска и сувенирна керамика. Продуктите ни са изцяло съобразени със съвременните тенденции за дизайн и форма. Произвеждаме висококачествени продукти в разнообразна цветова гама и устойчивост на атмосферни условия. Разполагаме с фирмен магазин в с. Чифлик община Троян.
40+
ГОДИНИ ОПИТ
Горди сме да споделим нашия дългогодишен опит в областта на керамиката. С наследените от старите занаятчии традиции и постоянния ни стремеж към съвършенство, ние произвеждаме изключителни продукти, които отразяват нашата страст и усърдие.
500+
ПРОДУКТИ
Нашата компания предлага широка гама от качествени керамични продукти, които ще внесат уникален стил и атмосфера във вашия дом и градина. От градинска керамика за вашия двор, до елегантни сувенирни изделия за подаръци или колекции - ние имаме всичко, което ви трябва.
6+
ТЕХНОЛОГИИ И ПРОИЗВОДСТВО
Нашите опитни занаятчии и специалисти работят със страст и внимание към детайлите, за да създадат продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество. От формирането на суровата глина до краен продукт, ние следим всеки етап от производствения процес, за да гарантираме, че нашите клиенти получават само най-доброто.
10+
ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО
Нашата компания предлага възможности за закупуване на едро за търговци и бизнес клиенти, които търсят качествена керамика за техните магазини или проекти. Със своята голяма гама от продукти и висок стандарт на качество, ние сме идеалният партньор за доставка на градинска керамика, сувенирни изделия и декоративни елементи.